Når du skal investere i en ny smartphone

Når du skal investere i en ny smartphone

Der kan være rigtig mange ting, som kan være en god idé at tage med i overvejelserne, når man skal i gang med at lede efter en ny smartphone. Og dette hvad enten det er fordi den gamle smartphone er brugt op, slidt, gammel og langsom, fordi man tabte den gamle, som nu nærmest bare er forvandlet til glasskår og en stor modvillighed mod at ville starte op igen og fungere, eller fordi man trænger til en ny og lækker opdatering af sit gadget. Uanset hvorfor du er på udkig efter en ny smartphone, kan der være flere forskellige ting, som er værd at have med i overvejelses- og beslutningsprocessen, før du drøner ud efter en ny smartphone:

  • Ønsker jeg mig en Android eller en iPhone?
  • Af hvilket mærke skal min nye smartphone være?
  • Hvor mange penge er jeg villig til at betale for min nye smartphone?
  • Hvor stor skal min nye smartphone være?
  • Hvad skal jeg bruge min nye smartphone til? Med andre ord: Hvad skal den kunne?

Spørgsmålene er mange, og overvejelserne er centrale for at nå frem til, hvilken slags smartphone du ønsker at svinge dankortet efter.

Pludselig udgift?

Det er ikke alle der lige har pengene til en spritny smartphone, når den gamle pludselig vælger at stille træskoene. Til denne udfordring kan et godt råd være: Lån penge. En ny smartphone kan koste mange penge, hvorfor det kan være smart at låne til den ret store, og eventuelt pludselige, udgift. Hos Monni.dk kan du få skabt dig et overblik over de forskellige muligheder for at optage et online lån, hvilket ofte er meget nemmere og hurtigere, end at optage et lån i banken. Du skal blot finde den rigtige låneudbyder, sende en ansøgning og underskrive med NemID. Derefter vil du kunne se pengene på din konto efter blot få minutter, få timer eller efter få dage – denne ventetid er afhængig af hvilken låneudbyder du har valgt. 

Gode råd før du svinger dankortet

At skal navigere rundt i det store smartphone-marked, for at beslutte hvilken smartphone du skal købe, kan være vanskeligt. Derfor får du her nogle ord med på vejen, som er værd at overveje, før du køber din nye smartphone.

  • Beslut dig for, hvor mange penge du ønsker at ofre på købet af din nye smartphone.
  • Gør dig bevidst om hvad du ønsker at bruge din smartphone til: spil, film, sms, videoer, ringe, serier, mails eller noget helt andet? Det er værd at overveje, for at vide hvad din nye smartphone skal kunne.
  • Hvor stor ønsker du at din nye smartphone skal være? For eksempel en lidt mindre 5” skærm, som lige kan være i lommen, eller en større 6” skærm, som er behagelig at se film og serier på?
  • Hvilket styresystem ønsker du dig? iPhone med iOS-styresystem eller en Android-smartphone? 
  • Hvor ofte har du mulighed for at lade telefonen op? Med andre ord: hvor længe ønsker du at batteriet skal kunne holde, før det er tid til at oplade din smartphone igen?
Comments Off

You may also Like

×