Rika Plast er en kvalitetsbevidst virksomhed med et niveau af højt service, der leverer kvalitetsarbejde til den rette pris og aftalte tid. Det er vigtigt for Rika Plast, for at sikre den forsatte eksistens og udvikling af deres fag, at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i forhold til aftalen. Aftalte betingelser og leveringstider, bliver naturligvis altid overholdt. Så tøv ikke med at sende en mail eller kontakte Rika Plast på anden vis.

For kundens og Rika Plast’s egen skyld, bliver alle støbeforme opbevaret i et brandsikkert rum, og Rika Plast påtager sig selvfølgelig både forsikring og vedligeholdelse af disse.
Rika Plast har en række af egne produkter, heriblandt:
Fleksibel Fugedyser: Her er det blevet gjort markant nemmere at fuge besværlige områder, med den mere dynamiske og fleksible fugedyser.
Forlænger til fugedyse: Forlængelse i det uendelige er muligt, og kan til både patroner og pølser. Nu er det muligt at nå ind til de mest umulige steder.
Reminder: Hvis dine dæk har tabt pusten, behøver du ikke lede efter manualen idet reminderen husker dig på hvilket dæktryk dine bildæk skal have.


Adresse Saunte bygade 12, 3100 Hornbæk
Telefon +45 49 75 01 30
Email rika@rika.dk
Hjemmeside Gå til hjemmeside